SZOLGÁLTATÁSAINK

PREVENCIÓ

Ha szeretne teljes képet kapni fogai állapotáról, jelentkezzen be hozzánk állapotfelmérésre. Részletes információt adunk a kezelési lehetőségekről, árakról. A cél az egészséges, szép fogsor, amihez elengedhetetlen a rendszeres szűrés és ellenőrzés.

MOSOLYTERVEZÉS

A mosolytervezés célja az, hogy az Ön eredeti vagy megújult mosolya bemutatásra kerüljön egy speciális szoftver segítségével. A tervezés lényege, hogy a fogtechnikai kivitelezés lépései pontosan meghatározásra kerüljenek. A mosolytervezés ugyan külön idő és anyagi ráfordítást jelent, de a befektetett energia sokszorosan megtérül az igényesen kialakított mosolyban. A végeredmény pedig az önbizalommal teli, gyönyörű mosoly.

IMPLANTÁCIÓ

A fogak pótlásának legkorszerűbb és legesztétikusabb móndja a fogbeültetés. Nagy stabilitás és nagyságrendekkel jobb rágóképességet biztosít más fogpótló eljárásokkal szemben.

ESZTÉTIKUS HÉJ

Az esztétikus héjak, a porcelán héjhoz hasonlóan, egyedileg készített vékony rétegek, amelyeket a fogorvos direkt, a szájban mintázva a fogakra készít. Ha fogai elszíneződtek vagy kissé szabálytalanok, a megoldást az esztétikus héjak jelenthetik. Leggyakrabban az elülső, frontfogakra készítjük.

FOGFEHÉRÍTÉS

Szeretne fehérebb és egészségesebbnek ható fogakat? Az elszíneződött fogak egyszerűen és fájdalommentesen újra hófehérré változtathatóak professzionális rendelői fogfehérítéssel.

FOGPÓTLÁS

Fogainkat fogszuvasodás, fogágy betegség vagy baleset során veszíthetjük el. Kevesen mondhatják el magukról, hogy egyetlen foguk sem hiányzik. A fogpótlások készítése legmagasabb színvonalon, a legmodernebb anyagokkal és minőségi fogtechnikai laborral történik.

FOGTÖMÉS

Rendelőnkben élethű és tartós fehér fogtöméseket készítünk, fájdalommentesen. Korszerű anyagokat használunk, hogy pácienseink mindig elégedettek legyenek.

GYÖKÉRKEZELÉS

Nem szükséges egy begyulladt fog miatt azonnal a foghúzásra gondolnunk, ma már szakszerű kezeléssel ezek a fogak is megmenthetők. A gyökérkezelés fájdalommentesen elvégezhető és évekig használható fogakat eredményez.